Ocena: Dvorec Trebnik- Gel za utrujene noge

torek, junij 16, 2015


[Sorry international readers, this post is only in Slovenian. The product is not available international]

Poleti imam dostikrat pekoča stopala in noge, verjetno predvsem zaradi vročine in mojih črnih skinny jeans hlač. 6 ur na nogah v balerinkah pa verjetno tudi nič ne pripomore k boljšemu počutju nog. Doma imam dve kremi namenjeni blaženju občutka utrujenih, težkih ,pekočih nog, ki jih redno uporabljam. Danes vam naj predstavim prvo.

Dvorec Trebnik je Slovenska naravna kozmetika. Že zaradi tega ima pri meni velik plus, izdelki so resnično kvalitetni in se držijo obljub napisanih na izdelkih. O Gelu za utrujene noge so napisali:
"Skorja hrasta vsebuje tanine, ki delujejo antiseptično in pomagajo pri utrujenih mišicah. Nepozebnik in rutin spodbujata mikrocirkulacijo, krepita vene in zmanjšujeta prepustnost kapilar. Vse te sestavine blagodejno vplivajo na utrujene noge in mišice ter jim dajejo občutek lahkosti in svežine."

Kakšen pa se zdi meni? Gel ima zelo prijeten svež vonj z pridihom mentola. Všeč mi je ker je vonj naraven, izdelek namreč ne vsebuje dodanega parfuma in barvil, kar pojasni vonj in malce neprivlačno barvo izdelka. Zaradi gelaste teksture je nanos zelo prijeten in izdelek se precej hitro vpije. Pri nanosu ni pekočega občutka, ampak prijetno hlajenje
Zelo zanimiv je tudi učinek gela po parih minutah. Noge niso več pekoče in boleče ampak prijetno ohlajene in lahkotne. Koliko dejansko deluje na mikrocirkulacijo ne vem, vem pa da deluje zelo pomirjevalno in dejansko izboljša občutek utrujenih nog. Jaz ga najraje uporabljam po službi, ko komaj čakam, da slečem črne hlače ali zvečer pred spanjem.

Nakupa izdelka ne obžalujem in bom nakup še ponovila, predvsem zaradi dostopnosti in ugodne cene. 150ml izdelka stane 7,97€. Jaz ga vedno kupim z Merkatorjevim 20% kupončkom :)

Imate še kakšen predlog za dobro kremo, ki pomaga pri utrujenih nogah? Ali kakšen drug trik?





Uporabljate izdelke Tvorec Trenik? Kateri vam je najljubši?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Nisem poskusila še nič od njih, grem pa dostikrat mimo (ravno v Mercatorju), moram malo preveriti ponudbo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. O tole bo pa pristalo pri meni, nujno :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe